In Allah We Trust

In Allah We Trust
A New Hope

Monday, May 19, 2014

The Unspinners: Yammy rancang Dyana lompat parti?

We took this particular article from: theunspinners.blogspot.com/2014/05/bn4tlkintan-yammy-rancang-dyana-lompat.html
it seems that the Pro-BN blog also think of the same thing. Be careful of PERKASA! Ibrahim Ali (abomination) must be stopped. Dyana Sofea is his seed of destruction for DAP? PERKASA is making their move inside of DAP.
Mak Dyana, Yammy Samat adalah AJK Perkasa pertama dan bekas Setiausaha Wanita UMNO Perak.. Malah dalam FB dia yang mempertahankan anaknya, dia masih tidak menjauhkan diri dengan UMNO.Baca FB Yammy berikut:


TADI PEMBERITA TANYA AKAK ..ANAK DAH JADI CALUN  DAP BILA AKAK NAK KELUAR UMNO?... AKAK JAWAB AKAK BUKAN MAT SAID KERANA ANAK NAK KAWIN SANGGUP ISTIHAR KELUAR UMNO.... MACAM NI KE PEJUANG SEBENAR... AKAK TIDAK HIPOCRITE BILA DITANYA AKAK KATA AKAK AHLI UMNO SEUMUR HIDUP... ANAK AKAK AHLI DAP.... SEBAGAI IBU AKAK MESTI BERADA DI SISI ANAK SAMPAI BILA2 PUN... TAKKAN KERANA PARTI AKAK NAK BUANG ANAK AKAK.... KAN BAGUS TU 'CALUN DAP ANAK ORANG UMNO'... SEJARAH NI SAMPAI BILA2 TERCATIT DALAM INGATAN SEJARAH.... FIKIR2KAN LAH..


Bukan saja itu, keluarga Yammy sana sini adalah ahli dan aktvis UMNO. Tak mungkin Dyana mengatakan apa yang dikatakan melainkan itu adalah skrip yang disediakan untuk Dyana.

Dengan background dia sedemikian dan keyakinan Yammy, ini hanya lakunan. Tammy adalah bekas ahli dan aktivis Semangat 46 yang diketuia Tengku razaleigh.

Dia begitu control anaknya, maka tak mungkin Dyana boleh jadi demikian. Ini mungkin hanya lakunan.

No comments:

Post a Comment